2007. május 31., csütörtök 23:16:00

Kirándulások


Mimike tegnap Mogyoró-hegyen volt a csoporttal. Egész napos kirándulás volt Nekik.
Délben hazahoztam Vikit és Zorkát, majd elmentünk Ivettért is. ( Mimi ovónénijének a kislánya) Ő is nagycsoportos, csak egy másik oviba jár. Fél 4kor indultunk, addig itt volt velünk, és az oviban is egy kicsit, míg megérkeztek Mimcsiék.
Mimi jól érezte magát, sokat játszottak...:)


Zorka pedig ma volt az állatkertben. Az volt a legnagyobb élménye hogy olyan autót látott, mint az apáé:) Édes kis pofa..

Egyik ovóninijének is ment a kislánya .. Borsónak becézik... Zorka meséli itthon hogy :
" Tudod Anya, ott volt az a KAJA , és én megcsikiztem Őt, és vicces volt mert nagyon nevetett!! :) "

2007. május 27., vasárnap 23:14:00

George Michael koncerten voltam :o)

Szerdán voltam George Michael koncerten. Ma vasárnap van, és azóta is a hatása alatt vagyok... annyira jó volt!!
Nem voltam GM rajongó, ismertem, tudtam a zenéjét, de ennyi.
Azóta elvesztem, tisztára mint tini koromban :) Egyfolytában Őt hallgatom.
Félelmetesn jó volt! Pedig el sem akartam menni, Apa itthon maradt a csajokkal én meg barátnőmmel és a férjével mente. De ott hiányzott Robi nagyon:) Jó lett volna ha mellettem van és együtt hallgatjuk. Kb 5 méterre voltunk a szinpadtól, vagyis az egyik oldalágától. Soha nem szerettem táncolni.. valahogy nem érzek rá, de most nem bírtam egyhelyben állni, és a végére be is rekedtem.
Hihetetlen hogy milyen tiszta, szép hangja van. És akármilyen a nemi identitása, kurva jól is néz ki, mint hapsi...szerintem :)

Én balga meg nem vittem fgépet, se a telefonomat. Tartottam hogy vihar lesz, és elázunk. de nem volt. Bár barátnőmék csináltak képeket, még nem hozták be.. ahogy megkapom, teszek fel párat.
Remélem lesz még módom GM koncerten tombolni:) Nagyon remélem!



2007. május 26., szombat 0:42:00

Sóstófürdő

máj 17.

4 napot voltunk, ma jöttünk haza. Úgy szeretek így menni a családdal. Olyan jó hogy néha így eltudunk lógni. Tavaly igényeltem üdülési csekket, azt költöttük most el. Hotel Dzsungelben laktunk, szép világos szobánk volt. Állatkert nagyon tetszett, sokkal jobban mint a pesti. Szép nagy parkban van az egész. Nagyon klassz. Az élményfürdő is jó volt, gyerekeknek sok csúzda, játék… amugy kisebb jóval mint Kehida. Bár én tudom unni az ilyen egész napos strandozást, de a csajok szeretik:)Jó kis kajálda van ott bent ( olyan mint az ikeában ) és a csekket arra is lehetett használni. Jó volt:)
Volt egy klassz játszótér is a közelben. Kedd délután bementünk Nyíregyházára is, meglepett hogy milyen szép kis város. Csajok galambvadászatot tartottak:) Mimi hogy röhögött:)))))




Egy kicsit elhanyagoltam a blogot, de olyan szinten nem volt időm a géphez, hogy sok mindenből kimaradtam, kihagytam..Nem is írtam Mimike anyáknapi ünnepségéről. Olyan megható volt, középsős csoport olyan nagyon remek műsort csináltak!! Látszott hogy annyira élvezik is:) Mimike is mondott verset egy kisfiúval. Kiálltak, lányom rámnézett és a szememebe nézve mondta hangosan, tisztán. Totál kész voltam, potyogtak a könnyeim:) Nem hittem hogy ennyire meghatódom, azt hittem be vagyok már járatódva:) pedig nem, és nem is lehet erre:)))))))) Szülők közül én pityeregtem csak:)
Minden kicsi lerajzolta az anyukáját, majd pár mondatot írtak a rajzok alá, amiket a gyerekek mondtak az anyukájukról. Nekünk meg ki kellett találni hogy melyiket rajzolta a Gyermekünk.

Vikikémnek is volt már az oviban anyáknapi műsor, 7.én.
Ők is ügyesek voltak, és az eddig a nyuszika csajom, tisztán érthetően mondta a versét!!!! Imádom:)

Zorkának majd hónap végén lesz

Multhéten kanbuli volt itthon. VagyisRobi és a szomszéd barátunk anno 5 éve az interneten ismerkedtek meg, CS játék közben. Azóta egymás mellé költöztünk
Építkezéskor az volt az első dolguk hogy hálózatot építsenek föld alatt a házak között. Na ezt néha kihasználják, mert van KLÁNjuk is, és összejönnek ugy hogy egy csapat Csabiéknál, egy csapat nálunk. Mindenki hozza a gépét, összekötik, és játék egész nap. Mi meg csajok főztünk bográcsban Nekik finomat.