2007. október 3., szerda 21:22:00

Ortopédia

Ma volt 10.45-re időpontunk az Ortopéd klinikára Vikivel. Fél éve vettem észre hogy mindkét lábfején középtájon kívül nagy dudorok lettek. Csont-érzésű. kb nagyújj-körömnyi. Elég nagy, széles lábfeje lett tőle.
Oviban meg az írták a gyógytesis papírjára hogy gerincferdülés gyanu.
Szóval bevágtattaunk reggel Budára. PupiPapa jött velünk, Budán nem szeressek annyira vezetni, de a kis navigátor rendesen elvitt minket a címre.
Korán indultunk,mert sohanem tudni milyen a forgalom bent. 40 perccel értünk oda orábban, kocsiban dumáltunk, majd bementünk. végülis 11.45kor hívtak be. De Vikim türelmes kiscsaj:)
Holnapy doktornál voltunk, aki nagyon szimpatikus orvos. Kedves volt a gyerekkel...stb. Vikim nagy dumás velünk, de nyuszika ha idegenekkel van:) Kint azt mondta hogy bemegy és azt mondja: Na szevesztok, mi újság??
Mondtam, ha megteszi tripla fagyit kap:) Persze nyuszka volt:) De szépen válaszolgatott a dokinak:) Egyre jobban nyílik meg, egyre jobban beszédes.
Szóval a lába: utóbbi időben sokat nőtt - ez tény - és a csontja gyorsabban nőtt mint a szövetei. röviden ennyi:) Ami állítólag gyakran előfordul ennyi idősen. Semmi baj nincs, kinövi. Itthon mezítláb tornáztatni kell.
Gerince: Semmi baja, gyönyörű egészséges háta van--doki szavait leírva:)

Szóval megnyugodtam:) Nem kell foglalkoznunk vele, de ha egy év alatt megint sokat nő, figyelni kell, vagy ha netán fájna, akkor menjünk vissza.

Nagyon hamar átmentünk a városon. Viki a Papát levette egy mekire. Mi nagyon ritkán mekizünk, nem vagyok a híve. Persze ízlik... de nem tartom egészségesnek.
aRRA MEG FŐLEG NEM HOGY A GYEREKEK EGYÉK

0 Comments On "Ortopédia"