2008. április 10., csütörtök 11:40:00

Mimike

Tegnap voltunk ének meghallgatáson, Mimcsi énelket:) Olyan kis édes volt:) Szépen elénekelte, eltapsolta amit kellett, ügyesen válaszolt  a kérdésekre.2008.04.01. 16-35-36

Jó lenne ha sikerülne, még nem is az ének miatt, hanem ezt az osztály fogja tanítani az a tanítónéni aki a legszimpatikusabb volt végig a szülőiken.

Főleg Panni is volt énekelni, nagyon szeretnének együtt maradni. Beiratkozásnál kértük is. Semmi akadálya, csak mindkettőnek sikerüljön az ének. Persze beiratkozni, énekelni is együtt mentünk.

Mimi itthon van a héten, már multhét szerdától. Jó kis náthája volt, talán megy kifelé belőle, már nem szipog annyira. Tegnap ültünk kint a suli előtt a padon, vártuk Panniékat, mikor jött az úszó edzője Miminek, kérdezte hogy beteg e..mondom kicsit folyik a nózi.

Mire Ő: - Kár, el akartam vinni szombaton úszás versenyre. Nyuszi Kupa lesz Kerepesen.

Mimi onnantól kezdve nyaggatott, hogy Ő menni akar. Visszamentünk az uszodához ( ez is az alsós iskolában van) kihívtuk Áginénit, és elmondtuk hogy hát biza Mimi nagyon menne, mi a véleménye. Majdnem meggyógyult már.. azt mondta mehet. Így szombat reggel megyünk:)

0 Comments On "Mimike"