2007. augusztus 13., hétfő 23:52:00

Megérkeztünk

Itt vagyunk Ecsegfalván. Csajok hatalmasat játszottak kint miután megjöttünk. 6-ra értünk ide.

3kor indultunk Gödöllőről, az autópályán gyorsan haladtunk, de utána Szolnokig jajj nagyon lassan. Kifogtunk egy konvolyt. De nem baj, csajok kétszer nézték meg a mesét menet közben.

Délelőtt akartam indulni, de tegnap a magyaroszrág.hu bevallásos rendszere túlterhelt volt, nem tudtam elküldeni rajta semmit, igy azt délelőtt meg kellett ismételnem. Polgármesteri hivatalba is le kellett szaladnom, 3 gyerek nem számít már nagycsaládnak, igényelni kell az iskola, ovi dolgokat :-/

Nem tudom mennyi Mb-om van még:) Remélem elég, mert nem hiszem hogy itt tudok venni feltöltő kártyát:) Viszont, egy chat-es csajszi felhívta a figyelmemet, gogy Túrkeve nem messze van, és egy jó fürdője van. Valszeg szerdán az lesz a progi. Hja...Ildi (kerilányom) nem hozott fürdőrucit, asszem venni kell Neki valamit. Na ja, de itt hol??:))))

Holnap reggel gyorsan feldobom a kaját, aztán nem is tudommit fogunk csinálni:) Bár lesz takarítás is, segítek Katókának, de inkább függönyözés, vasalás kell, nem kellnagytakarítani, rendben van minden.
( Katóka 78 éves )

Csajok édesen alszanak, Mimike két fotelben az ágy mellett, Viki, Zorka a nagyágyon,én középre kerülök majd. Ildi kint alszik a másik szobában.



0 Comments On "Megérkeztünk"