2007. október 6., szombat 23:36:00

Egy napunk

Azt hiszem, kész vagyok.. most az egyszerű jön be:)

Csütörtökön bevittem a gyógytesire Viki papírját, és hát nem kell járnia:) Ez kicsit egyszerűbbé teszi azokat a napokat.. fél 12kor indulok és fél2 körül érünk haza. Annyit kocsikázok mintha Bp-re mennék be. Busszal-gyalog ez napi kb 5 órás buli lenne, pedig 3km-es távolságok kb.
Így néz ki egy napunk:
6.40-kor ébresztő, felöltözünk, reggeli Vikinek -kicsik ritkán kérnek, de nekik van reggeli is 9 körül- Viki műzlit vagy joghurtot, vagy valamilyen kenyeret eszik.
Mosakodás, fésülködés. Álltalában van 10 percünk ami még pilledés, én akkor iszom nyugisan a kávémat:)
7.20 kor jönnek a szomszéd csajok. Lilla az unokatesó - 7.es, és Füles (Viki) aki 5.es.
Kocsiba ülünk és indulás, nem gyenge forgalom van itt olyankor:( Nagyokat kiteszem a régi sulinál, majd tovább az alsósok (új) sulijához. Kiszállunk mind, Vikit bekisérjük a portáig. Tovább nem is mehetnénk:) Vissza a kocsiba el az oviba. Két kicsit beviszem. Onnan haza. Állt 8.15kor már reggelizem.
Délelőtt kimosok, kitakarítok, ha kell főzök. Kicsit lazább dolog a főzés, mióta suli-ovi van, bent esznek mind3an.
Fél 12kor elindulok, suliba megyek, Vikinek álltalában 4 órája van. 11.45kor csöngetnek ki, ebédel és jön. Ivettel, aki az osztálytársa -anyuja Mimi ovónője- Vikit hazahozom, majd fél1kor elmegyek a kicsikért. Ivettet viszem az oviba, Viki marad itthon. 1 után jövünk haza. De van hogy Ivettet csak ovi után fél 2kor viszem haza, és nem az oviba viszem ki. Mikor már itthon vagyunk, megcsináljuk a leckét, kicsik rendesek nagyon, jól elvannak és csendben játszanak addig. Ezután kedden Vikinek fél 4kor Mindlab szakkör, a mi egy órás, Mimike pedig 5től úszik 6ig. Csütörtökön is van úszás. Usziból hazajövünk fürdés a többieknek - Mimi az usziban- vacsora és fél 8 után alvás.
És még csak egy csaj sulis....

0 Comments On "Egy napunk"