2007. július 21., szombat 6:24:00

Hévíz

Szerdán este fél 11-re értünk le. Zorka az Erzsébet hídnál bealudt, de a budaőrsi Meckinél megáltunk hogy megpisiltetem ( Mecki hála zárva volt) és onnan vissza sem aludt. Nagyon jól bírták az utat, édesek voltak. Viki mesélt közben én meg koncentráltam a sötétben:)
Imádok vezetni, de a sötét lefáraszt:)
Két napot a Gyenesdiás-i strandon töltöttünk. Kellemes kis strand, viszont a víz..huuu na az pazar. Tegnap sztem simán volt 30 fokos. Bemész a vízbe és egyáltalán nem kell "szokni a vizet". Zorka is felbátorodott teljesen, igaz karúszóval, de sokáig bent van. Nagyokról nem is beszélve.
Anyósék most mentek el egy órája. Apa este jön, nagyon várom már. Nincs semmi bajom Anyósékkal, de jobb Apával:) Meg ez a másfél hete tartó fejfájás nagyon kivett belőlem mindent.
Bár most már jobb, nem olyan élesen fáj. Dokibá azt mondta ha hazamegyek és még akkor is fáj, teljes kivizsgálás. Addig szednem kell a vasat.
Nem tudom mit csináljunk ma a csajokkal, egyedül nem igen akarok lemenni Velük a partra. Nagyon fúj a szél, hullámok biztos vannak, Mimikém két napja azokat várja:) 
De nagyon megfogta Őket a nap, nem akarom ma is égetni Őket.
Röviden ennyi, képeket otthonról majd, mobilról netezek, és nemtudommeddig elég egy ilyen feltőltés.
Most pedig amíg alszanak megírom a recepteket az ennis blogomba:)

0 Comments On "Hévíz"